Limhamns Konstförening
Limhamns Konsthall

Klicka här för att redigera underrubrik

Som medlem i Limhamns Konstförening får du ta del av många aktiviteter:

- Medlemstidning två gånger per år

- Vinstdragning i det stora konstlotteriet i december

- Vinstdragningar vid vernissager (6-8 st per år)

- Deltaga i årets konstaftnar

- Resor till medlemspris

Medlemsavgiften är 250 kr/år.

Inbetalning via bankgiro 158-4812

Medlemsnumret får du tillsänt dig när medlemsavgiften blivit betald. Detta är också ditt nummer vid vinstdrag-ningen i december. Föreningen köper under året in konstverk av utställande konstnärer inför utlottningen.

Som medlem deltar du också i vernissagedragningen. Det går till så att du vid din närvaro vernissagedagen antecknar dig i gästlistan vid önskat, ledigt nummer som sedan utgör ditt dragningsnummer.

Dragning sker vid vernissagedagens stängning.

Skaffar du två nya medlemmar under ett år får du en extra lott vid årets konstlotteri!

Köp ett presentkort!

Har du presentproblem kan du ge bort ett års medlem- skap inklusive vinstchans i konstlotteriet.

Pris 250 kr. Kontakta Cornelia Röjner 070-513 76 91.

Ett presentkort från Limhamns Konstförening

är en annorlunda och uppskattad gåva!
                Medlemstidning nr 2/17 (format A5)

___________________________________________________________________________________________

Se vinnare och vinstförteckning 2016 under rubriken "Konstlotteri"